Handelsbetingelser

Juridiske oplysninger

Zone-Xlnt Nørresundbyvej 28, 1 th
8940 Randers SV
CVR. nr.: 37203246
Tlf:91 95 55 55

Organisationsform Enkeltmandsvirksomhed

Åbningstider
Mandag - Fredag 09:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 15:00

Bestilling

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Zone-Xlnt. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Zone-Xlnt. Du kan købe møbler fra Zone-Xlnt enten direkte på webshoppen, eller ved at sende en mail til os på info@zonexlnt.dk eller ved at ringe til os på tel. 91 95 55 55.

Sådan køber du ind i vores webshop: Find den vare eller de varer du ønsker at bestille og læg dem i varekurven. Gå herefter til kassen. Indtast navn, adresse, leveringsadresse, mail og telefon nr. Tjek om de indtastede oplysninger er korrekte og godkend vores handelsbetingelser. Herefter er din ordre afsluttet og overført til vores system. Du vil modtage en ordrebekræftelse med oplysning og mulig leveringstidspunkt og en faktura på din mail, når din ordre er registeret.

Prismatch

Hos Zone-Xlnt får du 14 dages prismatch på alle vores produkter (14 dages efter køb). Det gælder kun for identiske varer. Obs. Der tages højde for den pågældende konkurrents leveringspris. Kampagne gælder ydermere kun konkurrenters normalpriser men ikke tilbud mm.

Levering

Langt de fleste møbler i sortimentet er først sat i produktion, når du trykker på køb-knappen. Leveringstid må derfor tage ca. 4-6 uger. I tilfælde af specialbestillinger eller møbler, der er monteret med et andet betræk eller en anden farve end det, som det fremgår af billedet, kan leveringstid tage op til 8 uger.

Vi tilbyder gratis levering-gælder kun ordrer til levering til alle brofaste øer i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne. Vi leverer varer med vores egen transport. Ved fremsendelsen på ikke brofaste øer gælder leveringsprisen til afsendelses havn, hvorfra du selv betaler resten af fragten.

Når du har bestilt en vare hos os, vil du blive kontaktet af vores logistikansvarlige 1-2 dage før levering med oplysning om, hvilket tidsrum varen vil blive leveret i. Efterfølgende bliver du kontaktet af os ca. 30 minutter inden levering finder sted. Har du specifikke ønsker til levering kontaktes info@zonexlnt.dk, så tidligt som muligt eller der laves notat allerede ved ordreafgivelse. Har du ikke mulighed for selv at modtage bedes du sørge for afsætningssted er noteret på ordre eller at eksempelvis nabo kan modtage på dine vegne. Zone-Xlnt kan kontaktes i telefontiden 08:00 – 20:00 eller pr. mail. Kan ordren ikke leveres, skal du selv betale fragten. Vigtigt ved leveringen: Undersøg altid emballagen for synlige skader, når du modtager varen. Hvis der er tegn på transportskade, anbefaler vi, at du noterer det ved modtagelse på fragtseddel, da det ellers kan være svært for dig at bevise, at det er en skade, der er sket under vores transport.

Returnering

Har du ikke fortrudt dit køb, da chaufføren var til stede, skal du sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

OBS. Møbler udført i et andet betræk eller en anden farve, end det fremgår af billedet, betragtes ikke som specialbestillinger, og returret beholdes. Dette gælder dog ikke møbler udført i ægte-læder. Møbler udført i ægte-læder betragtes som specialbestillinger.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Ved specialbestillinger gælder følgende betingelser:

– 30% af varens pris fungerer som et depositum.

– Du kan ikke annullere en specialbestilling efter ordreafgivelsen.

– Der er ingen returret på specialbestillinger.

Zone-Xlnt forholder sig retten til at hæve 30% af varens pris på dit kort tidligst 2 dage efter ordre afgivelse, og resten af varens pris når varen er klar til levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Du har samme muligheder for at prøve varen som hvis den var udstillet i en fysisk butik. Den kan pakkes ud og samles, men ikke tages i brug. Hvis varen har lidt overlast i forbindelse med indbæring, udpakning, samling, opstilling betragtes varen som brugt og værdiforringet. Har du eksempelvis købt 6 stole, er det helt i orden at pakke 1 ud og teste den. Lever den ikke fuldt op til dine forventninger, så blot returner denne ene i samlet/ud-pakket stand og de andre u-samlede/ikke u-dpakkede.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Zone-Xlnt

Nørresundbyvej 28, 1 th

8940 Randers SV

Bemærk! Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav nægtes modtagelse og returneres af post/fragtmand til kunden med fragtregning. Kopi af faktura skal altid vedlægges. Ved fortrydelsen/reklamationen af en vare skal det meddeles skriftligt til vores kundeservice på mail: info@zonexlnt.dk. Du kan også aflevere dine returvarer på vores adresse efter nærmere aftale.

Betaling

For at handle på www.zonexlnt.dk, skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Alle priser på Zone-Xlnt er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms, og andre afgifter.

Det er sikkert at handle i Zone-Xlnt webshop. Alle betalinger foregår under sikre forhold, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaver foregår via krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer) Betaling for varerne kan ske online ved brug af MobilePay, Dankort, VisaDankort, Visa, Mastercard, Visa Electron. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Hvis du ikke ønsker at handle direkte i webshoppen, kan du alternativt via netbank overføre beløbet til:

Nordea Bank Regnr.: 2700

Kontonr.: 4389 289 847

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet indsigelsesordningen.

Fragt og leveringsomkostninger, eventuelt betalingskort og bankgebyr oplyses inden køb. Der er ingen gebyr ved betaling med Dankort og VisaDankort. Hvis du betaler med Maestro, Mastercard eller ViselEctron er der henholdsvis 1.04%, 1.29%, 1.25% gebyr . Du kan også betale med ViaBill – Læs mere her

Gratis returfragt

Udover gratis levering tilbyder vi gratis returfragt. Vores chauffør tager varerne tilbage, i tilfælde af vores møbler ikke lever op til forventningerne. Det foregår på de måde, at du altid får hjælp til at bære møblerne op samt samle dem af chaufføren. Du får efterfølgende op til 30 minutter til at afprøve varerne. Hvis du fortryder dit køb, hjælper du chaufføren med at bære varen tilbage ind i bilen. Beløbet bliver returneret på din konto den næste arbejdsdag. Fortryder du dit køb, på et senere tidspunkt, skal du selv afholde omkostningerne ifm. returfragten (se venligst kapitel “Returnering”).

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail: info@zonexlnt.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Reklamationsret

Der er i henhold til lov krav om 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd. Er der tegn på transportskade, er du bedst stillet, såfremt denne noteres på fragtseddel hos fragtmand eller vores chauffør, og dette reklameres hurtigst. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger eller henter selv varen. Det gælder kun for, når du bor i Danmark. Bor du i andre lande skal du selv betale fragten.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Vi forbeholder sig retten til at teste varer, som påstås at være defekte. Hvis Zone-Xlnt ikke finder fejl ved varen efter test, må det påregnes, at varen sendes retur med regning for udført arbejde/test, såfremt Zone-Xlnt har fået kundens aktive samtykke hertil. De 2 års reklamationsret omfatter ikke sliddele eller dele som er gået i stykker pga. kundens egne indgreb eller fejlmontering.

Du kan ikke ændre eller annullere en ordre, når den er behandlet, da en del af vores vare bliver behandlet direkte fra vores lager i udlandet, og ikke kan stoppes. Du kan returnere et produkt efter at du har modtaget din ordre. Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt, Ved reklamationer af en vare skal det meddeles skriftligt til vores kundeservice på mail: info@zonexlnt.dk Varen skal returneres til:

Zone-Xlnt Nørresundbyvej 28, 1 th

8940 Randers SV

Bemærk! Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav nægtes modtagelse og returneres af post/fragtmand til kunden med fragtregning. Kopi af faktura skal altid vedlægges.

Forbehold

Der tages forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser, samt for udsolgte varer.

Manualer og brugsanvisninger forekommer ofte på engelsk og køber kan ikke rette krav mod Zone-Xlnt om, at disse leveres på et andet sprog.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Magdalena Borecka-Pita (Ansvarlig) på info@zonexlnt.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Forbrugerklagenævnet Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation:

I tilfælde af specialbestillinger, der ikke fremgår af hjemmesiden, er priserne eksklusiv moms.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en husstand registreret som firma (firma=erhvervskunde eller institution). Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.

Der tilbydes ikke gratis fragt for erhvervsdrivende. Leveringspris kan væsentlige variere og er aftalt individuelt, medmindre andet er aftalt.

Zone-Xlnt forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.

1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.

2. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.

Cookies

På www.zonexlnt.dk bruger vi cookies for at gøre dine besøg hos os lettere. En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. På www.zonexlnt.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies Persondatapolitik For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf. nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Zone-Xlnt og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.zonexlnt.dk er ejer Magdalena Borecka-Pita. Dine oplysningerne videregives eller sælges ikke til en tredjemand. Som registreret hos Zone-Xlnt har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@zonexlnt.dk.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 18.12.2017.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til:

Zone-Xlnt

Nørresundbyvej 28. 1,th

8940 Randers SV

Tlf. nr. 91 95 55 55

e-mail: info@zonexlnt.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser

_____________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato: _________________